Mysimba, koop het gewichtsverlies medicijn

Mysimba

 •   Koop uw medicijnen online
 •   Een medisch voorschrift laten valideren door artsen
 •   Laat het binnen 24 uur bij u thuis bezorgen

Mysimba – Voedingssupplementen

Voordat je overweegt Mysimba online te kopen in België, lees dan verder. Een medicijn dat vaak wordt voorgeschreven aan mensen die worstelen met overgewicht of obesitas.

Mysimba – gewichtsverlies pillen

Mysimba pillen zijn een van de medicijnen die beschikbaar zijn voor gewichtsverlies. Het is een geneesmiddel dat vaak wordt voorgeschreven aan mensen die kampen met overgewicht of obesitas en ook een andere aandoening hebben. We moedigen je aan om de meest cruciale details te lezen over hoe je de medicatie moet innemen, zijn resultaten en mogelijke bijwerkingen.

Nuttige tips voor het online kopen van Mysimba in België

Neem altijd contact op met een arts voordat u Mysimba tabletten gebruikt. De verlengde afgifte van het geneesmiddel maakt het nuttig bij de behandeling van obesitas. Het is een combinatiegeneesmiddel dat twee actieve bestanddelen bevat.

De doelgroep voor Mysimba zijn volwassen patiënten die kampen met obesitas of overgewicht. Het geneesmiddel wordt toegediend aan mensen met obesitas en één of meer aan obesitas gerelateerde aandoeningen, waaronder, maar niet beperkt tot:

 • omkeerbare hypertensie
 • diabetes type 2
 • dyslipidemie

Drugsgebruik en BMI (body mass index). Wat moet u weten?

Patiënten met een BMI van 27 kg/m2 of meer met overgewicht worden met het geneesmiddel behandeld. Het is belangrijk te onthouden dat Mysimba wordt ingenomen naast een gezond dieet en fysiotherapie. Na 16 weken gebruik van Mysimba moeten significante effecten worden gezien. De patiënt moet minstens 5% van zijn oorspronkelijke gewicht verliezen. Als de gewenste resultaten niet worden bereikt, moet de medicatie worden gestopt en moet contact worden opgenomen met een arts om een alternatieve behandeling te overwegen.

Mysimba

Ingrediënten van de formulering, met inbegrip van werkzame bestanddelen en hulpstoffen

Mysimba heeft twee belangrijke werkzame bestanddelen. Eén tablet van het geneesmiddel bevat 8 mg naltrexonhydrochloride en 90 mg bupropionhydrochloride, wat overeenkomt met 78 mg bupropion (gelijk aan 7,2 mg naltrexon).

De in de formulering gebruikte hulpstoffen zijn hydroxypropylcellulose, microkristallijne cellulose, lactosemonohydraat, watervrije lactose, cysteïnehydrochloride, magnesiumstearaat, crospovidon, hypromellose, edetaatdinatrium, indigotine-aluminiummeer en colloïdaal siliciumdioxide.

Titaandioxide, polyvinylalcohol, macrogol, indigotine-aluminiummeer en talk vormen de tabletcoating.

Pillen met verlengde afgifte genaamd Mysimba. Hoe werken ze?

Het geneesmiddel heeft een primaire werking. De actieve bestanddelen van het preparaat werken op elkaar in en remmen bepaalde neurochemische systemen. Deze zijn verantwoordelijk voor het hongergevoel. Hoewel de specifieke aard van de interacties tussen de actieve bestanddelen nog niet is vastgesteld, is het een krachtige bondgenoot in de strijd tegen zwaarlijvigheid. Zowel de mesolimbische regio als de arcuate nucleus van de hypothalamus worden beïnvloed door de werkzame bestanddelen van het geneesmiddel.

Het middel zet de patiënt aan tot meer controle over de hoeveelheid voedsel die hij consumeert en de energie die hij verbruikt.

Mysimba is een geneesmiddel op recept dat verkrijgbaar is

Dit geneesmiddel kan alleen op recept worden verkregen en wordt niet gedekt door de verzekering. Dit betekent dat patiënten zelf verantwoordelijk zijn voor de volledige kosten van het geneesmiddel. U kunt Mysimba tabletten op recept kopen bij elke apotheek die voldoende voorraad heeft.

Op onze website kunnen patiënten gebruik maken van de online receptenservice en met succes een medisch consult op afstand krijgen. Als de arts besluit dat het het beste is, zal hij een elektronisch recept geven voor de aankoop van de medicatie en zal hij aangeven hoe Mysimba in België veilig online te kopen.

Hoe moet ik Mysimba dieetpillen gebruiken?

Het lichaam moet klaar zijn alvorens Mysimba zonder recept te kopen. Het duurt ongeveer 4 weken om te acclimatiseren. Gedurende deze periode worden de doses geleidelijk verhoogd. De precieze dosis voor elke week behandeling tijdens de aanpassingsfase wordt hieronder gegeven:

 • Eerste week : Neem elke ochtend 1 tablet.
 • Tijdens de tweede weekneem twee pillen per dag – één ’s morgens en één ’s avonds.
 • Derde week : Drie pillen per dag, twee ’s morgens en één ’s avonds.
 • Vierde week: Neem vier pillen per dag, twee ’s morgens en twee ’s avonds.

De maximale dagelijkse dosis werd door het lichaam verbruikt in de vierde week. Gedurende de volgende weken worden dagelijks 4 pillen ingenomen. Als tijdens de behandeling een pil wordt gemist, moet het schema worden gevolgd zoals gepland en mag het geneesmiddel niet na de aanbevolen tijd worden ingenomen. Het geneesmiddel wordt oraal met water ingenomen. Alleen personen van 18 jaar en ouder mogen het innemen. In geen geval mag op de pillen worden gekauwd of gebeten.

Hoe lang moeten Mysimba afslankpillen werken?

Het wordt aanbevolen om Mysimba pillen met verlengde afgifte minstens 16 weken te gebruiken. Uw arts moet het succes van de therapie na deze periode evalueren en verdere maatregelen voor gewichtsverlies voorstellen.

Contra-indicaties voor het gebruik van Mysimba

Vanwege de samenstelling en de effecten mag Mysimba in specifieke omstandigheden niet worden ingenomen. Mensen die allergisch zijn voor een van de hulpstoffen of voor het werkzame bestanddeel in de formule van het geneesmiddel mogen het niet gebruiken.

Daarnaast wordt het gebruik van Mysimba afgeraden bij de volgende groepen mensen:

 • die lijden aan hypertensie indien deze niet onder controle is
 • lijdend aan een tumor van het centrale zenuwstelsel
 • lijdend aan epileptische aanvallen
 • volgt op abrupte alcoholontwenning
 • een persoon met een bipolaire affectieve stoornis
 • is afhankelijk van bepaalde medicijnen
 • met reeds bestaande of huidige stoornissen, zoals anorexia nervosa en psychomotorische gulzigheid
 • langdurige opiaatafhankelijkheid
 • voortgezet gebruik van opioïde agonisten of opioïden
 • na abrupte ontwenning van opioïden
 • mensen met een ernstige leverziekte
 • tijdens borstvoeding of zwangerschap

Is het veilig voor 65-plussers om Mysimba online te kopen?

Het gebruik van geneesmiddelen zoals Mysimba bij volwassenen ouder dan 65 jaar moet worden voorafgegaan door een grondige medische geschiedenis. Bovendien moet extra voorzichtigheid worden betracht. Ten tweede kan Mysimba worden gebruikt als veilige ondersteuning van een gewichtsreductietherapie. Het is niet raadzaam het middel te gebruiken bij mensen ouder dan 75 jaar.

Kan Mysimba worden ingenomen tijdens zwangerschap en borstvoeding?

Het gebruik van Mysimba is verboden tijdens zwangerschap en borstvoeding. Bovendien mag het niet worden gegeven aan vrouwen die proberen zwanger te worden. Bijwerkingen op de voortplanting zijn niet volledig uitgesloten door recente klinische studies. Daarom is het de plicht van de patiënt’s om haar arts te informeren als zij in verwachting is of probeert zwanger te worden.

Ook vrouwen die borstvoeding geven dienen hun arts te informeren. De bestanddelen van het geneesmiddel kunnen overgaan in de moedermelk van de zogende moeder en het kind nadelig beïnvloeden. Bijwerkingen kunnen het gevolg zijn van het gebruik van geneesmiddelen in strijd met het advies van een arts.

Alcohol en Mysimba

Het risico van neuropsychiatrische bijwerkingen is verhoogd wanneer bupropion samen met alcohol wordt gebruikt. Het vermindert ook de tolerantie van de patiënt voor alcohol. Daarom moet tijdens de behandeling het alcoholgebruik volledig worden gestopt of sterk worden verminderd.

Geneesmiddeleninteracties met Mysimba

Het is belangrijk om uw arts te informeren als u andere geneesmiddelen gebruikt. Sommige daarvan kunnen een wisselwerking hebben met Mysimba. Anti-malariamiddelen, geneesmiddelen voor de behandeling van depressie en geneesmiddelen voor de behandeling van verslaving zijn slechts enkele van de geneesmiddelen die met Mysimba interageren (bijvoorbeeld bij de behandeling van alcoholisme).

Mogelijke negatieve effecten

Geneesmiddelen die gewichtsvermindering bevorderen kunnen ongewenste bijwerkingen hebben. Om de veiligheid van de medicatie te handhaven, moet het gebruik van elk medisch middel worden besproken met de behandelend arts. Dit geldt ook voor het geneesmiddel Mysimba. De meest typische bijwerkingen na het gebruik ervan zijn de volgende:

 • maagpijn
 • ziekten van het spijsverteringsstelsel, zoals, maar niet beperkt tot: diarree, constipatie en misselijkheid
 • duizeligheid
 • slapeloosheid
 • angst
 • gewrichts- of spierpijn
 • incidentie van episodes van geestesziekte
 • verminderde eetlust
 • koorts
 • onbalans

Neem onmiddellijk contact op met uw arts als u een van deze symptomen ervaart. Het is van cruciaal belang dat u deskundig medisch advies inwint, bijvoorbeeld via online chat, omdat zorgwekkende symptomen kunnen betekenen dat u zo snel mogelijk moet stoppen met het innemen van het geneesmiddel. De bijsluiter van het geneesmiddel bevat volledige informatie over de werking en bijwerkingen van het geneesmiddel.

Gewichtsvermindering moet veelzijdig zijn.

Natuurlijk hangt het vermogen van een patiënt om succesvol af te vallen af van verschillende variabelen. Belangrijke factoren zijn de mate van motivatie van de patiënt, het volgen van een caloriearm dieet en de hoeveelheid activiteit. Medicatiehulp voor deze maatregelen kan het gewichtsverlies succesvol bevorderen en tegelijkertijd de gewichtstoename beperken.

Online recept voor Mysimba

Mysimba is een geneesmiddel dat kan worden aanbevolen tijdens een telefonisch of online consult op afstand. Patiënten kunnen dus effectief gebruik maken van de online voorschriftenservice om hen te helpen overgewicht en obesitas te bestrijden. Patiënten kunnen veel tijd besparen door gebruik te maken van een gemakkelijke optie zoals het online bestellen van recepten. Ze hoeven alleen maar een virtueel medisch consult in te plannen om niet naar een vaste locatie te hoeven gaan.

Tijdens het medisch consult moet de patiënt de arts informeren over eventuele aandoeningen waardoor het gebruik van de Mysimba extended-release tablet gecontra-indiceerd zou zijn. De arts zal een elektronisch recept uitschrijven dat bij elke apotheek kan worden gevuld als hij/zij dat nodig acht. Het is een handig document waarmee u verschillende artikelen kunt kopen, Het is een handig document waarmee u verschillende artikelen kunt kopen, waaronder het geneesmiddel Mysimba voor de behandeling van gewichtsverlies en obesitas.

Elektronische recepten – waar zijn ze?

De geldigheid van een elektronisch recept is dezelfde als die van een recept dat tijdens een consult op een vaste plaats is verkregen. Op elke internetpatiëntenaccount zijn alle e-recepten (ook die uit het verleden) toegankelijk. Dit garandeert dat cliënten’s e-recepten die met behulp van de e-prescriptieservice zijn ingevuld, niet verloren gaan.

Belangrijk

Patiënten moeten met hun arts praten als zij bijwerkingen of slechte resultaten bij het afvallen ervaren. Het is essentieel dat geneesmiddelen veilig worden gebruikt. De gezondheid en veiligheid van onze patiënten is een constante zorg van onze professionals.